Vitaalblog – Tuin vol met rozen

Rozen zijn bij vrijwel iedere gelegenheid geschikt. Wie wordt er niet blij van een vers boeket, of een mooie roos voor in de tuin? De roos is de bloem van de liefde! Rozenwater wordt veel gebruikt in de Ayurveda en helpt tegen talloze huidklachten waaronder Rosacea. En rozenbottelthee heeft een grote hoeveelheid vitamine C en wordt vaak aangeraden om het immuunsysteem te versterken. Waar wacht je nog op, het is nu de beste tijd om rozen in je eigen tuin te gaan planten!

Deze intens mooie bloemen geven je tuin altijd een weelderige look en verspreiden heerlijke geuren. Tegenwoordig kun je ze in verschillende maten, kleuren en soorten online kopen. Op het internet staan alle tips voorde perfecte verzorging. Zo heb je klimrozen, rozen planten en rozen in een pot. De bloem zelf is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Hoe meer bloemblaadjes er aan de roos zitten, hoe geuriger deze is!

Plant de kleuren die je rust geven. Of wees creatief en probeer kleuren te combineren, bijvoorbeeld oranje met paars, of fel roze met geel. Dan word het tot laat in het jaar een carnavalsfeestje in je eigen tuin.