Je medisch dossier compleet en overal bij de hand!

Je kunt via onze Gezondheidsmeter app leefstijlbegeleiding krijgen, én ook al jouw gezondheidsgegevens op één plek bewaren.

Met de door ons samen met Curavista ontwikkelde Gezondheidsmeter Leefstijl ga je via de app zestien weken makkelijk aan de slag met bewegen, eten, slapen, ontspannen en zo meer. Onze behandelaars kunnen met je meekijken als je dat wil. Voor de liefhebber: koppel bijvoorbeeld een weegschaal, Fitbit, bloeddrukmeter of andere aandoening voor een compleet beeld.

Je kunt dan dus ook al jouw gezondheidsgegevens op één plek bewaren. Dat doe je in je ‘persoonlijke gezondheidsomgeving’ (PGO). Een volstrekt veilige plaats waar je een kopie van je medische gegevens van verschillende zorgverleners makkelijk kunt opvragen en bewaren. Niet alleen die van onze kliniek, maar ook van bijvoorbeeld de huisarts en het ziekenhuis.

Op die manier heb je het eigen medische dossier altijd compleet en overal bij de hand. Klaar om te delen met andere zorgverleners bijvoorbeeld. Je krijgt zo meer regie op je eigen gezondheid, je hebt alles bij elkaar en kunt je onder andere beter voorbereiden op gesprekken met zorgverleners.

Ontdek wat er al kan op pgo.nl. Wij hebben gekozen voor Gezondheidsmeter PGO. Uit onderzoek blijkt dat ook nog eens met afstand de meest gekozen PGO. Dan heb je gelijk ook gegevens uit jouw Gezondheidsmeter app beschikbaar.

Je kunt als patiënt van Leefstijlexperts nu ook direct met je wachtwoord vanuit app of computer je medisch dossier opvragen door hier te klikken. De zorgverlener is Focuszorgteam, waar Leefstijlexperts onderdeel van is.