Nerve Reset is een behandelmethode waarbij het zenuwstelsel traint en reset

Je leert oefeningen die zorgen voor diepe ontspanning en een betere belastbaarheid

Nerve Reset is simpel gezegd een behandelmethode waarbij je door bepaalde bewegingen het zenuwstelsel traint en reset. Mensen ervaren hierdoor een diepe ontspanning, een betere belastbaarheid en kwaliteit van leven. 

Het trainen van de figuurlijke rem van het zenuwstelsel?

Door de figuurlijke rem van het zenuwstelsel te trainen, leert het lichaam zich diep te ontspannen en het zelf herstellend vermogen aan te spreken. De oefeningen zien eruit als ‘schudden’ en zijn niet erg belastend. Ze kunnen op een veilig en verantwoorde manier worden uitgevoerd, aangepast aan jouw belastbaarheid.

Onze psychosomatische fysiotherapeuten leren je deze techniek in een aantal consulten aan. Daarna kun je het makkelijk zelf onderhouden door een aantal keer per week een kwartiertje te oefenen.

Wat vinden andere patiënten en waar kun je meer informatie vinden?

Een greep uit de vele reacties van patiënten: “niet zwaar, geen extra vermoeidheid achteraf; voelt wat raar, je moet je er aan overgeven; direct effectief; ontspannend; helpt bij loslaten; minder klachten; rustiger in het hoofd”.

De laatste ruim honderd mensen die de volledige behandeling hebben gedaan is gevraagd naar hun ervaring en om een cijfer tussen de nul en vijf te geven. Dat gaf de volgende resultaten:

  • Fysiek verbeterd door Nerve Reset?                                    4,0
  • Tevreden over Nerve Reset?                                                  4,4
  • Zou je Nerve Reset aanbevelen aan andere patiënten? 4,8

 

Via deze link kom je bij een korte video met meer informatie over Nerve Reset en wat het voor jou kan betekenen  Wil je uitgebreidere informatie hebben? Die tref je hier aan.

Voor wie?

De Nerve Reset training is bedoeld voor mensen die ernstige klachten ervaren door overbelasting, burn-out, slaapproblemen, chronische pijn of vermoeidheid.

Hoe zien de consulten er uit?

De behandeling is modulair opgebouwd en kan in 4-8 consulten worden gedaan:

  1. basis, liggend
  2. aanvullend met gewicht
  3. en elastiek, zittend
  4. aanvullend klachtmanagement op maat
  5. nazorg

De patiënt moet de oefeningen regelmatig onderhouden voor aanhoudend resultaat.

Gedekt in de aanvullende zorgverzekering of op maat

De consulten zijn verzekerd binnen de aanvullende verzekering, let op het aantal behandelingen u verzekerd en nog over hebt.

Op aanvraag is Nerve Reset ook op maat individueel of juist in groepsverband aan te leren. Dan is er geen vergoeding door de zorgverzekeraar.

Aanmelden 

Bel 0320-267762 en patientdesk@leefstijlexperts.nl