Vitaalblog – Leven in een bubbel

Het woord bubbel is vertaald uit het Engels. Het staat voor: borrelen; wellen; kralen; parelen; sprankelen; opbruisen; mousseren; tintelen.

Niet bepaald waar wij nu aan denken bij dit woord. Misschien helpt het als we “omdenken” en onze bubbel toch een positieve plek maken.

Ging je voor de avondklok ‘s avonds naar vrienden , kennissen of familie? Zet Zoom de hele avond aan en doe alsof je bij elkaar bent. Drink samen een kopje koffie en kijk gelijktijdig naar een film of de televisie.

Er worden fantastische online cursussen aangeboden. Tijd om iets nieuws te leren. Droom je al over de eerstvolgende vakantie in een ver land? Daag jezelf uit en leer alvast die vreemde taal. Altijd al creatief bezig willen zijn, maar nooit tijd gehad om een cursus te volgen laat staan om daadwerkelijk te knutselen? Dan is hier de kans om je als een waar kunstenaar te ontpoppen.

Het is ook altijd zo fijn als er iemand in je leven lekker kan koken of, nog beter, lekkere taartjes uit de oven tovert. Neem deze taak op je en volg de meest uitdagende recepten op. Er is geen beter en uitgebreider kookboek dan het Internet. Niet alleen zullen je vrienden en familie je op handen gaan dragen, je huis zal altijd gevuld zijn met heerlijke geuren.

Maak je bubbel een plek waar ideeën tot leven komen, waar je door tijd voor jezelf, je rust vindt en beschouw het als een sabbatical. Ook dat hebben we soms nodig.