Je medisch dossier compleet en overal bij de hand!

Je kunt via onze Gezondheidsmeter app nu óók al jouw gezondheidsgegevens op één plek bewaren. Dat doe je in je ‘persoonlijke gezondheidsomgeving’ (PGO). Een volstrekt veilige plaats waar je een kopie van je medische gegevens van verschillende zorgverleners makkelijk kunt opvragen en bewaren. Niet alleen die van onze kliniek, maar ook van bijvoorbeeld de huisarts en het ziekenhuis.

Op die manier heb je het eigen medische dossier altijd compleet en overal bij de hand. Klaar om te delen met andere zorgverleners bijvoorbeeld. Je krijgt zo meer regie op je eigen gezondheid, je hebt alles bij elkaar en kunt je onder andere beter voorbereiden op gesprekken met zorgverleners.

Ontdek wat er al kan op pgo.nl. Wij hebben gekozen voor Gezondheidsmeter PGO. Uit onderzoek blijkt dat ook nog eens met afstand de meest gekozen PGO. Dan heb je gelijk ook gegevens uit jouw Gezondheidsmeter app beschikbaar.

De te kiezen zorgverlener is Focuszorgteam, waar Slaapkliniek Nederland onderdeel van is. Je kunt na een OSAS (Slaapapneu) diagnose ook deze module gebruiken bij de begeleiding Gezondheidsmeter – OSAS Coach – Home : OSAS Coach.