De nieuwe Nerve Reset Therapie verbetert belastbaarheid en kwaliteit van leven

Het lijkt op het oog niet geschikt voor patiënten die beperkt belastbaar zijn, maar de Nerve Reset Therapie helpt onze patiënten wel degelijk heel goed! De laatste 60 patiënten geven een 4,2 op een schaal van 5 voor verbetering. Ze hebben geleerd om het lichaam met eenvoudige schudbewegingen tot zelfstandige reflexen en trillingen te brengen en ervaren een betere belastbaarheid en kwaliteit van leven.

Wij hebben een nieuwe behandeling ontwikkeld die we ‘Nerve Reset Therapie’ noemen. Het is simpel gezegd een behandelmethode waar je door bepaalde bewegingen de figuurlijke rem van het zenuwstelsel traint. Hierdoor leert het lichaam zich diep te ontspannen en het zelf herstellend vermogen aan te spreken.

De oefeningen kunnen er intensief uitzien, maar zijn minder belastend dan het lijkt. Ze kunnen op een veilig en verantwoorde manier worden uitgevoerd, aangepast aan de belastbaarheid van de patiënt.

Intussen hebben meer dan 60 patiënten de hele behandeling doorlopen en gewaardeerd. Dat is gedaan met vragenlijsten. Op een vijfpuntsschaal gaven zij een cijfer tussen 0 en 5. De resultaten waren een 4,4 bij vragen over ‘tevredenheid over de oefening’ en ‘of het voldoende lukt de min of meer ongecontroleerde bewegingen te realiseren’. Een 4,2 er voor fysieke verbetering, een 3,5 voor meer controle over de klachten na inspanning. Maar liefst 4,8 punten waren er met betrekking tot het aanraden van de behandeling aan anderen!

Dit is natuurlijk nog geen wetenschappelijk onderzoek, maar wel een prima patiënttevredenheid over het resultaat. De Nerve Reset Therapie is geen wondermiddel, maar intussen een heel belangrijk onderdeel van onze multidisciplinaire behandeling. Een greep uit de vele reacties van patiënten:

  • “Niet zwaar, geen extra vermoeidheid achteraf.”
  • “Voelt wat raar, je moet je er even over heen zetten, aan therapie overgeven.”
  • “Direct effectief; ontspannend.”
  • “Helpt bij loslaten.”
  • “Minder klachten.”
  • “Rustiger in het hoofd.”
  • “Minder terugval.”

Start met typen en druk op enter om te zoeken